Comfort twin ali double

Sproščujoča soba

m2 =
24
osebe =
2

Scenarij 1: Ste na službeni poti. Po napornem delovnem dnevu v sobi uživate v udobju. Tako vam je prijetno, da se ne želite premakniti prav nikamor. Naročite si postrežbo v sobo. Odprete okno: v daljavi slišite čebljanje ljudi v bližnjem lokalu in brbotanje morja. Zaspite.

Scenarij 2: S hčerko sta si na krajšem oddihu vzeli nekaj časa zase. Po obisku lokalnih znamenitosti in odlični večerji v restavraciji Capra, si v sobi privoščita še kozarček iz mini bara, medtem ko načrtujeta, kaj bosta počeli naslednji dan. Pogledata si eno od priljubljenih serij na vajinem ljubem kanalu.

Naše korale

In druge prvine morskega kraljestva

Tablični računalnik
49'' TV zaslon
Naravna kozmetika
Postelja 2x 100x200
Kabelska televizija
WiFi
Klimatska naprava
Gretje
Voda
Mini bar
Sef
Copati
Tuš in WC

VI O NAS

»Eden bolj dizajnerskih hotelov, ki sem ga obiskala v zadnjem času, in veliko presenečenje slovenske obale. Soba Deluxe z dodatnim prostorom, pogledom na morje, ogromnimi okni, kadjo sredi sobe je pravi bombonček. Hrana vrhunska, še posebej večerja v restavraciji Capra, ki je poleg odlične kulinarične ponudbe in super ambienta prava paša za oči. Definitivno priporočam Grand Koper, midva zagotovo v kratkem ponoviva.
Maya M.
»Kratko in jedrnato: čistka 5ka!«
Bernd
»S puncami se vsako leto odpravimo na slovensko obalo, po navadi v Portorož, a tokrat so nas premamile fotografije prenovljenega koprskega hotela. Lahko rečemo samo »uau«. Soba prelepa, hrana vrhunska, vinska lista zavidljiva, odkrivanje Kopra in okolice pa je prav tako presenetilo. Želele smo si ostati še nekoliko dlje … Gotovo ponovimo naslednje leto.«
Petra
»Super lokacija, lepe in čiste sobe, odlično osebje, ki nam je v vsakem trenutku priskočilo na pomoč z nasveti in priporočili. Kljub temu, da ne gre za tipičen družinski hotel, so za nas poskrbeli nad pričakovanji – potovali smo namreč z dvema manjšima otrokoma in psom. Vsi štirje smo neznansko uživali.«
Agnes

Se bolj prepoznate v katerem od drugih opisov? Odkrijte karakterje preostalih sob.