Deluxe double

Sanjska soba

m2 =
41
osebe =
2+1

Poročna noč. Soba polna svečk in prijetnih vonjav. Kozarec penine v kadi. Ustvarjanje spominov ob pisanih zavesah. Igranje skrivalnic. Zaželite si nekaj sladkega, na tablici oddate naročilo. Posladkate se. Zvezde svetijo na nebu. Opazujete jih, preden zaprete oči.

V Sanjski sobi čas teče drugače, tako kot na prvo poročno noč. Seveda pa k nam lahko pridete tudi poročeni, načrtovati ta posebni dan ali pa enostavno sanjariti. Pod zvezdnim nebom. Ob šumenju valov.

Naše korale

In druge prvine morskega kraljestva

Kopalna kad
Pogled na morje
Avtomat za kavo
Zofa
Tablični računalnik
Naravna kozmetika
Postelja 200x200
Kabelska televizija
WiFi
Klimatska naprava
Gretje
Voda
Mini bar
Sef
Copati
Tuš in WC
Sušilec za lase
Kopalni plašč

VI O NAS

»Eden bolj dizajnerskih hotelov, ki sem ga obiskala v zadnjem času, in veliko presenečenje slovenske obale. Soba Deluxe z dodatnim prostorom, pogledom na morje, ogromnimi okni, kadjo sredi sobe je pravi bombonček. Hrana vrhunska, še posebej večerja v restavraciji Capra, ki je poleg odlične kulinarične ponudbe in super ambienta prava paša za oči. Definitivno priporočam Grand Koper, midva zagotovo v kratkem ponoviva.
Maya M.
»Kratko in jedrnato: čistka 5ka!«
Bernd
»S puncami se vsako leto odpravimo na slovensko obalo, po navadi v Portorož, a tokrat so nas premamile fotografije prenovljenega koprskega hotela. Lahko rečemo samo »uau«. Soba prelepa, hrana vrhunska, vinska lista zavidljiva, odkrivanje Kopra in okolice pa je prav tako presenetilo. Želele smo si ostati še nekoliko dlje … Gotovo ponovimo naslednje leto.«
Petra
»Super lokacija, lepe in čiste sobe, odlično osebje, ki nam je v vsakem trenutku priskočilo na pomoč z nasveti in priporočili. Kljub temu, da ne gre za tipičen družinski hotel, so za nas poskrbeli nad pričakovanji – potovali smo namreč z dvema manjšima otrokoma in psom. Vsi štirje smo neznansko uživali.«
Agnes

Se bolj prepoznate v katerem od drugih opisov? Odkrijte karakterje preostalih sob.