Superior corner twin ali double

Vznemirljiva soba

m2 =
34
osebe =
2+1

Na Instagramu je našla profil tega hotel in nas presenetila s povabilom na morje. Vsaka živi svoj lajf, poln obveznosti, a kljub temu nam že vrsto let uspeva, da se enkrat na leto najdemo in za podaljšan vikend pozabimo na vse. Želimo si, da nam je lepo. Izbiramo samo najboljše.

Dizajnerska soba nas takoj navduši, še kozmetika v kopalnici tako lepo diši. Tale vikend oddih bo potrebno praznovati v slogu, v sobo si naročimo penino – A tudi od lokalcev jo imate, odlično, potem pa tole. A si vedela, da jo lahko naročiš samo z enim klikom na tablici?

In tako se prične: vznemirljivi vikend v Vznemirljivi sobi v vznemirljivem hotelu!

Naše korale

In druge prvine morskega kraljestva

Pogled na morje
Avtomat za kavo
Zofa
Tablični računalnik
Naravna kozmetika
Postelja 200x200
Kabelska televizija
WiFi
Klimatska naprava
Gretje
Voda
Mini bar
Sef
Copati
Tuš in WC
Sušilec za lase
Kopalni plašč

VI O NAS

»Eden bolj dizajnerskih hotelov, ki sem ga obiskala v zadnjem času, in veliko presenečenje slovenske obale. Soba Deluxe z dodatnim prostorom, pogledom na morje, ogromnimi okni, kadjo sredi sobe je pravi bombonček. Hrana vrhunska, še posebej večerja v restavraciji Capra, ki je poleg odlične kulinarične ponudbe in super ambienta prava paša za oči. Definitivno priporočam Grand Koper, midva zagotovo v kratkem ponoviva.
Maya M.
»Kratko in jedrnato: čistka 5ka!«
Bernd
»S puncami se vsako leto odpravimo na slovensko obalo, po navadi v Portorož, a tokrat so nas premamile fotografije prenovljenega koprskega hotela. Lahko rečemo samo »uau«. Soba prelepa, hrana vrhunska, vinska lista zavidljiva, odkrivanje Kopra in okolice pa je prav tako presenetilo. Želele smo si ostati še nekoliko dlje … Gotovo ponovimo naslednje leto.«
Petra
»Super lokacija, lepe in čiste sobe, odlično osebje, ki nam je v vsakem trenutku priskočilo na pomoč z nasveti in priporočili. Kljub temu, da ne gre za tipičen družinski hotel, so za nas poskrbeli nad pričakovanji – potovali smo namreč z dvema manjšima otrokoma in psom. Vsi štirje smo neznansko uživali.«
Agnes

Se bolj prepoznate v katerem od drugih opisov? Odkrijte karakterje preostalih sob.